De behandelingen van Theo Olling zijn doelgericht en laten positieve effecten zien. Tijdens de therapie voelde ik me op mijn gemak en kon ik me goed aan het gesprek en oefeningen over geven. Dat kwam aan de ene kant vanwege de ruimte en openheid die mij tegemoet gebracht werd. Aan de andere kant door het systematisch en doelgericht werken wat mij aan spreekt. We waren gefocust op de problematiek en konden met behulp van beeldende opdrachten en NET-therapie mijn probleemstelling helder krijgen. Na enkele sessies voelde ik een vooruitgang in houding, gedrag en gedachten. NET-therapie was voor mij een nieuwe ervaring en bracht in beeld waar onverwerkte stukken (stenen) zaten. Door middel van het gedetailleerde gesprek kon ik huidige gevoelens weer aan de verhalen koppelen waar de gevoelens daadwerkelijk bij hoorden. Ik ben erg dankbaar voor de hulp die mij gegeven is en hoop dat in toekomst andere van de kwaliteiten van Theo gebruik kunnen maken.
Caroline


Ik ben erg tevreden over Theo. Belangrijk was dat hij meteen vertrouwen wekte. Theo geeft van begin af aan de indruk dat hij precies weet waar hij mee bezig is en creëert op die manier veiligheid.

Ik vond het ook prettig dat hij de opdrachten goed doseert en uitgebreid (en soms onthullend) duiding geeft van je werkstukken. Hij maakt foto’s van de werkstukken en competentiekaarten, die je thuis kunt neerleggen om zo het proces gaande te houden. Dit resulteerde erin dat een blokkade die ik had in het uiten van mezelf tijdens de sessies is opgeheven (wat een bevrijding!)

Ook erg prettig was dat de prijs van de sessie hetzelfde bleven, ook al liepen ze uit en dat gebeurde eigenlijk altijd. Theo gaat door tot de sessie is afgerond.

Kortom, ik beveel Theo van harte aan!

Anna.


 

Beeldende psychosociale therapie is een prettige, laagdrempelige therapie die heel praktijkgericht werkt.

 

Theo Olling maakt als ervaren beeldend therapeut de oorzaken en invloeden van onverwerkte problemen

inzichtelijk en geeft op een prettige en positieve manier feedback.

 

Door praktisch creatief bezig te zijn ga je zelf aan de slag en kom je tot resultaat.

 

Deze therapie is voor iedereen geschikt en heeft echt effect.

 

Maria V